Monday, September 7, 2009

KOLIBRI NA MEDMREŽJU (LIKE A BIRD ON A WIRE)

Kolibri, najmanjša izmed ptičev s sublimnim okusom je na svojem stylish Pepermintu objavila intervju (in mislim, da bi bilo res lepo od vas, da vržete uč na njeno delo in moje monologe)z naslovom "polona p o skrivnostih življenja, uporabnosti akademske izobrazbe in sedmih načinih kako zaslužiti denar in vplivati na mednarodno politiko"...ker zdaj sem tik na tem da postanem slavna. ...Kar bo blazn džazn.

11 comments:

anja said...

polona ti si taka faca :D

K said...

Jaz sem pa mislila, da si že slavna in da je že džazno :D

Mateja said...

Ofkors spremljamo vse odlične peperminte, le kako ne bi tega o PoloniP?! En sam užitek.
Kadar kaj rečeš o tvojem Bedancu, mi pa kar malo solze na oči pridejo. To, dragi J. Prevert, je ljubezenska poezija!

Sonja said...

Fajn intervju :)

K said...

a to si pa čist zame narisala, a ne? (: rec da si. oh. zdej sm pa jst važna.

matilda said...

In tvoj intervju je najdaljši!!!! Saj sem že rekla, The Queen.

p.s. Zdaj mi je jasna tvoja francoščina;-) Pihh, ne več ne manj kot Pariz:-)

matilda said...

Glede na to, da se žaluje za poletjem in jamra nad jesenjo: pravkar listam (ok, zdaj tipkam) Nigella Christmas. Veeelika, rdeeeča, sočna knjigurina z nasmejano Nigello v škratovski barvni kombinaciji /zeleno nabrano krilo in mala rdeča jopica/, ki nas vabi z veeelikim krožnikom Perfect Roast Potatoes. Ste morda za en Hot Schnocolate, morda pa bi raje Drunken Devils on Horseback ali pa ste že tako prekaljene, da se boste upale naskočiti Ultimate Christmas Pudding with Eggnog Cream. Jaz sem za Maccaroni Cheese de Luxe. Živel holesterol, živeli prazniki!!!!

alcessa said...

Živeli prazniki? LOL

OK, božična darila smo prevajali julija, septembra so na vrsti velikonočni jajčki...
Kar mede se mi od prazničnega ... :-)

BTW, Polonap: tvoj blog je resnično tanajbolj zabaven in mu želimo dolgo življenje, da ne bi niti "za trenutek odložila dela...."
Mind you, to ni kompliment. :-) To samo bralci čistimo in pospravljamo.

K said...

matilda, najdaljši je zaradi številnih alinej in poloninega živahnega besednega zaklada, jaz imam vse intervjuvance enako!!! rada. ok, svoje k dolžini pripomorejo tudi kolaži, ker sem imela proste roke in ključ do gradiva s frišnega. ;)

če ima kdo kakšne specialne želje, da koga predstavim, let me know (isto če koga supertruper ustvarjalca poznate). zaenkrat mi še ne zmanjkuje imen, ampak za sušne čase... :)

PolonaP said...

Maatilda, veš da ne žalujemo za poletjem.
Jesen je da best.

Kar se mene tiče, je najbolj shitty del leta od januarja do februarja , ko bi morali uzakoniti, da dobim poseben gotovinski dodatek namenjen počitnikovanju na St.Barthu.

matilda said...

Glede na to, da so idejo o gotovinskem dodatku v tem trenutku gloooboko zamrznili in poslali na Aljasko, za teh kobnih 60 dni priporočam listanje Elle decor ter Collezioni p/s tekočega leta. Človek se malce odpočije (tako kot Mati Narava), dooobro premisli kaj bi imel novega v prihajajoči pomladi, odpravi vse odvečne blazinice polne topljenega sira, najde idelano barvo za stare stole, katera bo najbolj pasala k blazinam, ki jih v teh dolgih ponovoletnih dnevih vezemo: In... hip-hip-hip strašni trik, The Big Night je pred durmi. St. Barth pa je (baje) precenjen;-)

Kolibri: saj vem, saj vem!