Friday, August 14, 2009

The September Issue

Prosim Te Tisti Dobri Duh, Ki Odločaš, Kaj bomo Hodili V Kino Gledat,
daj nam tega septembra namesto "Blondinke iz Harvarda 4", ali "Brunove duhovite fantovščine 2", (ne Januarja, ne Septembra 2010, predvsem pa ne Sploh nikoli) THE SEPTEMBER ISSUE.
SEPTEMBRSKI IZVOD si želim gledati tako zelo, da sem ti narisala eno Vogue-astično risbico, ker se spomnim, da je tvoj prijatelj, dedek Mraz, vedno padel na to finto: jaz njemu risbico, on meni Hawai-barbiko, če pa to ni dovolj sem pripravljena klečati na koruzi oblečena v dimije in obuta v japonke, se cel teden postiti brez čokoladnega preliva na sladoledu in stati v dolgi vrsti za karto pred Kinodvorom v strupeno ozkih salonarjih.

Oh. In ko danes že imam tvoje želje izpolnjujoče uho, potem prosim še za: Every Little Step in če lahko poskrbiš, da bomo Julie in Julija videli v istem času kot razviti narodi zahodne Evrope.

Hvala in naj ti bodo dvorane razprodane

11 comments:

ana said...

kok hudo nora risba, prav brezcasna :) in lep nov izgled bloga

storyteller said...

Moram vidt Julie in Julija! Moooooooraaaaam :)))

Mateja said...

Daj, o daj ti Dobri Duh, prinesi vse te filme v naše kinodvorane. Ker bi jih gledali. Res. Pa tudi zato, ker Polona RES težko v dimijah in japonkah na koruzi kleči. Pa ne zaradi koruze.

Ta risba se mi je pa v srce vsedla.

PolonaP said...

Res je Funchi, od dimij bi imela čisto ožuljena kolena.

Spela said...

Umetnija! Za v knjigo! Tisto za odrasle :)


Filme v kino!! (če ne bomo pa izbrali drugo pot, da bomo prišli do filmov ;) )

METAMUNDUS said...

kaj pa coco avant chanel, to smo tule pozabili omeniti? al si mogoče že vidla???!!!
jaz bi to na 1.mestu ; ))

PolonaP said...

Nisem še. Bi. Ampak Coco mi izgleda tak rahlo (verjetno ravno prav) patetičen hit? Ne, da ga ne bom šla gledat, takoj ko bo mogoče.

Pegaz said...

Krasna risba - in dobra strategija, ni kaj! Pozabila si samo: "I wish I had a pony!" :)

Lep let še naprej,
Pegaz :)

PolonaP said...

Ojla, Pegaz.
Fino je prebrat kakšnega fanta.

matilda said...

Coco pride v Deželico konec avgusta, kar pomeni ta ali naslednji teden (k nam na morje pa kakšen mesec kasneje, predvidevam). Če pa The September Issue pride k nam kadarkoli, sem pa jaz Naomi C.!!! In isto velja za dokumentarca o Valentinu, The Last Emparor. Ok, Ok morda še pride v Prestolnico, kda ob kakšni pozni uri...ampak na Obalo. NEVER!

matilda said...

Polona, če želiš s tisto prekrasno rdečelasko, ki me zelooo spominja na nekoga;-) priti na naslovnico Vogua, pa ji boš morala nadeti en mikro krznček, ker jih Anka tako obožuje.
Takojh podpišem za sandalce! My kajnd barve.