Wednesday, June 3, 2009

Wrabčec

Ko bo imela tetka Filomena naslednjič rojstni dan, vam ne bo treba tekati po zaprašenih skladiščih BTC-ja v iskanju steklene-ribe-vaze-v-mornarsko-modri-barvi-ki-služi-tudi-kot-obtežilnik-za-papir. Nobenih trenutkov neodločnosti več, ali darilni "Negovalni set", daje tetki sporočilo da smrdi po postanem, nobenega duše trgajočega premišljevanja o komparativni prednosti čipkaste prevleke za posteljo iz sintetike pred prešito odejo iz čiste merino volne...od zdaj naprej boste ljubljeni tetki naročili na Frišnem PANDORO , skrinjo polno upanja, če boste pa bolj uhrni, ji kupite pa vsaj KRILCA, darila s čarobno močjo.

Jaz sem za Krilca zvedela danes, ko sem dobila v roke tale čedni kos finega papirja. Takoj sem vedela, da je ilustracija delo moje Wrabčice. (Ok. ok. Ona sebi pravi MetaMundus, ampak če se pišeš Wraber, bi tvoj Blog name moral biti WRABČICA)Tako mi je prišlo na misel, da Wrabčica na svojem pravljičnem blogu že nekaj časa riše in je zdaj že dovolj utrjena, da jo lahko zasujemo z ljubeznijo, komentarji in naročili.



Sklepi za današnji dan
1. obišite WRABČKA in mu povejte, da je zelo lepo, kar dela
2. tovarišici za konec leta kupite krilca, drobno darilo mogočne sorte
3. samo zase si naročite PANDORO : na naslovu frisnonovojtro@siol.net (tole žal ni link,ampak samo naslov)
in dan bo lepši, duša bo mirnejša, pa še dobro delo boste opravili.

7 comments:

matilda said...

Točno, Krilca aka Tačke je Wrabčica zrisala!! No, vsak dan najdem kje kaj njenega!

Mi smo se za Novo leto (eh, kaj je res že 6 mesecev mimo?!?!) v naši razširjeni babji kompaniji obdarovale s Tačkami. Smo ene take mačje-pasje matere, tete in tete v drugem kolenu. Morda enkrat pošljem kako fotko s kakšnega piknika. Mnogo fency;-) in multupasemsko. BDW Nisem pozabila na dnevnik, ga nosim v bisagi in ne-vem-kaj-čakam...morda na sekundo ko ne bom vedla kaj počet;-) Bo.

matilda said...

Wrabčici se dobrikam in jo hvalim in zdaj mi je kliknila prava "označba" zanjo - Rajska ptica. Evo, zdaj ji grem to povedat.
Kar se tiče pa Pandore Couture pa predpostavljam, da je to nek "proces", ko se srečata umetnica in naročnik, kjer se izoblikuje skupni pogled na Piece Unique, ki bo sklekoprej prišel na dražbo k Sothebyju in seveda, ga bo dokupila neznani donator, ki ga bo podaril W&A. Da gredo stvari tako, mi je zaupala Princesa Lejla, sestra Hassana 26ega iz Prvih Emiratov.

PolonaP said...

Matilda, ne spravljaj v paniko te GORE strank, ki stojijo v vrsti za naročila...
PANDORA couture, kot tudi PANDORA pret-a-porter se naročita povsem preprosto:
1. e-mail pošlješ
2. napišeš želje
3. sporočiš delodajalcu naj petino regresa letos nakaže direk na Frišno, (izročiš velik kup evrov najljubšemu poštarju)

pa smo!

Mateja said...
This comment has been removed by the author.
Mateja said...

Krilca že več kot leto razpošiljam naokoli (nisem tako uhrna, samo za Pandoro še nisem vedela). Grem zdaj urno še Wrabčici povedat, kako lepe reči ustvarja.

METAMUNDUS said...

Po novem se bom na Frišno javljala s čivčiv še sem živ!!
Ko bom pa izvedela kako se tele Rajske ptičice oglašajo bom z veseljem počivkala na njihov način, lepa misel draga Matilda!
Čudovita objava Poki, napiše se Metamundus, metasvet po slovensko, treba je biti pač KUL! (wrabčici žal tut dvojni W ne pomaga, da bi bila dost KUL za ta svet!!!) ;)

matilda said...

Meta, Rajska ptica se samo pojavi v vsem svojem žaru in ji ni potrebno niti gucnit;-)Ona kar je.