Friday, May 15, 2009

it's raining man

...
Every specimen
Tall blond dark and mean
Rough and tough and strong and lean
God bless Mother Nature
She's a single woman too
...


It's raining men

Hallelujah it's raining men

a men


Si želim, da bi lahko rekla, da je to moja ilustracija. Žal ne. Narisal jo je Marcos Chin, jaz pa sem jo našla v TASCHEN-ovi ILLUSTRATION NOW! bukvici, ki se je včeraj, med glasnim vzklikanjem, vselila na mojo knjižno polico.


PS


Ker je meni dež že prinesel Bedanca in ker je moj Bedanec tako odličen letnik, da se ne kvari in ne rjavi in sploh je še kot nov, podarjam ta dež moji MATILDI, ker se je žrtvovala za vse nas in odšla v London in nam nazaj prinesla bonbone in ker se je za dobro naroda slikala s policajem pred Buckingamsko palačom in ker je napisala obnovo:


LONDON CALLING, ki jo bomo kot


posebno poslastico


počasi prebrali čez ta weekend.

4 comments:

K said...

illustration now sem lih včeraj ogledovala v konzorciju. ko bom velika in bom imela neštudentski prifek, si jo bom tud jest kupila. :)

PolonaP said...

Ko bom pan jaz velika, bo moja Wish lista na Amazonu prazna, ne pa čez šest strani dolga.

matilda said...

Porkiš so drage knjige! Pa ne naglas povedat, ker je moja nesestra v tej branži...Jaz imam poleg tega (mičkenega) problemčka se enega, da v stanovanju ni več prostora za bukve in jih uporabljamo (tudi) za nočne omarice. Čemur sledi, da bi bilo fino imeti en tak dupleks ali pa majčken gradič s knjižnico (tako z lojtrcami, pa usnjenim kavčem in perzijsko preprogo. Pes bi pa lahko bil čisto navaden. Npr. moja Biba).
Moj guru fashion ilustracije je Antonio Lopez. Nekje bi še morala hraniti ilustracije, ki jih je naredil za Versaceja in Missonija v 80-ih.

matilda said...

Aja, aja, hvala za "dobro željo" in monsune:-) Zadnje čase precej sije sonce in samo tu pa tam rosi...