Monday, April 13, 2009

Sem naredila na sončno popoldne en odličen tiramisu.
Sem naslednje jutro dobila res neumno idejo, da bi namesto Toppasov in jogurta, imela porcijo odličnega tiramisuja za zajtrk. Pri tem spregledala dejstvo, da sem v odličen tiramisu vmešala dobršni del steklenice pomarančnega likerja. Pojedla porcijo. Morebiti porcijo in pol. Sem se počutila zelo zaspano. Sem ugotovila, da obstaja razlog, zakaj naj bi alkohol konzumirali šele po peti uri popoldne in zakaj se sladkor NE je na prazen želodec. Sem utrujenost pripisala pomladanskemu pomanjkanju življenjske vitalnosti in se vrnila v posteljo.
Zdaj sem vsa zmečkana. Se sprašujem, ali je krivda v tem, da sem se alkoholizirala pred peto uro popoldne? Je težava v tem, da sem spala, čez dan? Sindrom Pomladanske utrujenosti? Nihanje preobilja sladkorja v krvi? Verjetno ne gre za pomanjkanje vitaminov, ker gvišno da je pomarančni liker poln vitamina C?
Gledala Pineapple Express , kolcala od smeha. Pospravila še malo starih risb v mapo in se igrala s skenerjom (Mapa: Moje stare ilustracije. Tema: "La vie en rose" ). Se nasmejala na račun narisanih stylingov in mode davnih devetdesetih. Razmišljala, če bi pojedla tiramisu do konca.

9 comments:

Barbi said...

No, si potem pojedla tiramisu do konca??? Upam, da ja ... sej zdej je že po peti popoldne. :)

Sem se pa nasmejala ob branju. Superski tok misli imaš. ;)

AllyRose said...

Styling je res hecen. :)

matilda said...

Vidim, da ti alko ne škodi. Evo, zakaj se taparavo artisti zadevajo!

p.s. tiramisu s pomorančnim likerjem...dobra ideja.

Maja said...

Pojesti tiramisu ali ne pojesti tiramisu...to je zdaj vprašanje...

Ps
Hvala za ideje o filmih, ki jih je še treba videti!

K said...

samo devetdeseta so res najbolj nesrečna modna leta. ojoj, take frizure in jakne, no, niti hlač ne bi nosila za nič na svetu ej.

{sem pa nosila lase na prečko, posušeno na krtačo in palmice, štumfe skoraj do kolen, majčko zatlačeno v hlače v lastnem stajlingu - bila sem otrok:}

matilda said...

Draga Kolibri, ti si še otrok...srečka ti!

Jaz sem naprimer v 90ih izgledala ko kaka gerla iz Prince-evih videov..

PolonaP said...

Matilda,
Kolibri je še tako dete, da se ji lahko zdijo haremske hlače zanimive, podložena ramena sveža in gamaše stylish.

MOJ najbolj sramovanja vreden prispevek k kulturi oblačenja?
Nosila sem fru-fru zalakiran "na strehco" in srečni bodite tisti, ki pojma nimate kaj to je

Katja said...

meni so pa všeč teli tvoji stylingi :) in ja 90ta so bla hecna ampak sej to je na nek način tud naloga mode ;)

matilda said...

Glede na starodavni rek, da kar si nosil pred dvajsetimi leti, sedaj NE smeš ponovno obleči, sem snobirala haremske hlače....potem pa jih na skrivaj probala v eni trgovini...hip, hip, hip, strašni trik...sploh ni slabo...tako neslabo, da sem lansko poletje preživela v njih...in si bom dala naredit nove....seveda pa jih nosim v drugačnih kombinacijah kot takrat pred 103 leti;-)
Mi smo zalikani strehci rekli spojler in ko danes pogledam fotke si mislim, mater si bila lepa... samo če ne bi spojlerja nosila:-D