Monday, April 20, 2009

Jagode & dinozavri

Saj veste, da zelo redko hvalim tuje bloge, ker sem navadno preveč zasedena s hvaljenjem Frišnega, ampak ta blog moram deliti z vami (in seveda dejstvo, da sem za originalni link hvaležna McCrafty).
Mateja dela take torte, da padeš v nezavest. Sigurna sem, da so tudi slastne, ampak predvsem je njem občutek za estetiko milje daleč od običajnega tortnega kiča in sem čisto paf in se tresem
od nevoščljivosti.

(Torta na sliki je seveda Matejino delo, kot je tudi fotka iz njene roke škljocnjena)


Nujno kliknite na tale link in poglejte kaj dela (Pa še napišite ji, da vam je všeč. Saj veste, kako smo vsi Blogerji srečni kot mladi kužki, če dobimo kakšen komentar. No vsaj jaz vedno maham z repom in poskušam osliniti tipkovnico) : Matejine JAGODE & DINOZAVRI. Kliknite, kliknite!

12 comments:

matilda said...

sem jo že poklikala in širim novico o KONČNO eni, ki zna lepe in zanimive in pravljične in sploh in oh torte delat.
Ker predpostavljam, da jih za gnar ne dela jo bomo pač kopirali:-)

PolonaP said...

Sem se že čist nakurila, da jo nagovorim, da jaz nje eno škatlo za otročička pobarvam (ji narišem gor tri dobre vile več kot ostalim), ona pa meni torto naredi za rojstni dan od Tamale...

PolonaP said...

Ker jaz bi pri taki torti znala narediti samo IDEJNO SKICO.
Še glazure ne znam čez potegnit, kaj šele tole, ko je vse tako...PERFECT.

matilda said...

Veš kaj, malo se ti spomni tvoje "merilne hišice"...kako je izgledala tista, ki ti je bila za vzor, pa kaj si ti naredila! Pol pa začni o torti razmišljat...kdo ve, morda pa se ti posreči tudi perfektna glazura.

Sonja said...

Hvala za link. In skomine.. ker ob tem me je prijelo, da bi en konec monitorja odgriznila..:))) al pa mogoče pogledala, če imam dovolj sestavin za kako torto :) Ker pečica je še topla od pizze :)
Grem se zdaj še k jagodam slinit..

Tiara said...

Tole je pa res za dol past lepa in mamljiva torta.

Maja said...

Uf, sedaj se bodo pa še nam sline cedile ... Je pa prednost teh fantastičnih tort ta, da jih lahko gledam in gledam, prav na dušo sedejo, na kile pa ne ;)

mateja said...

No, hvala za to reklamo;) Seveda zelo rada berem komentarje, me dvignejo vsakič, ko rečem, da ne bom več, ker se toliko mučim s torto, pa še tako srečo imam, da ravno otroci zbolijo ali pa moj dragi dela in ostanem sama z njimi.
Matilda, saj nekaj tort je narejenih za "gnar", ampak za toliko, da pokrijem stroške, pa ostane še za kakšen kafe;) Orodja in pripomočkov pa sem si že itak toliko nabavila, da bom še dolgo v minusu pri takih cenah. Veliko jih naredim za darila - za rojstne dneve, zdaj imam pa že skoraj v delu poročno za 100 ljudi.
Polonap, jaz sem za menjavo;) Tvoja čebela je noro dobra, škoda da je nisem videla prej, je moj oče pravkar praznoval okroglo in je navdušen čebelar. Mi je prav malo žal, da se nisem na swap prijavila...
Hvala vsem še enkrat za lepe besede!!

PolonaP said...

Mateja, YEEEEEES!
Jutri/ pojutrišnjem bom naredila en post s "škatlami", da boš videla približno o čem govorim, nakažeš smer...potem te pa držim za besedo. (moja Zlatolaska ima birthday 30.maja)

McCrafty /Klavdija said...

he,he..dobiš še kdaj kakšen link :)..by the way, Life of Brian je ZAKON !...lahko ga gledam again and again :)

PolonaP said...

Mc crafty,
tudi jaz, tudi jaz.

Anja said...

Kul, hvala za link.

Pa še lačna sem postala...