Wednesday, March 4, 2009

zadnjih štiriindvajset ur sem bolj slabo delala, ker so mi oči nepretrgoma zalivale solze.
Večinoma zaradi prehlada, nekaj sem čebulo rezala, malo sem se smejala opombam pod poglavjem "Polona se smili sama sebi " ampak čisto v resnici so iz mene dvakrat (trikrat!) planile čisto prave solze najpristnejše ganjenosti. Hvala vam, zlate punce.

Sem imela krizo identitete, ker je pod geslom "BLOG" v Urban dictionaryu prebrati:

n. Short for weblog. A meandering, blatantly uninteresting online diary that gives the author the illusion that people are interested in their stupid, pathetic life. Consists of such riveting entries as "homework sucks" and "I slept until noon today."

Se mi je zdelo neverjetno smešno, ampak hej, meni je bila neverjetno smešna tudi skripta D.Jelovaca "Etika in morala".

In takoj, ko sem se nehala smejati, sem se začela sekirati, zakaj počnem nekaj tako frivolnega kot je bloganje, namesto da bi prevzela Angelini moža, posvojila še vse ostale otroke in rešila svet.

Tako sem , medtem, ko sem jokala nad zadnjim oknom, razmišljala o smislu (tako bolj kozmično gledano) Frišnega in blogov na sploh...nevaren hobi, razmišljanje... se bom držala filca.

9 comments:

Spela said...

Spet bo moje prvi komentar ;) Jah...pač RSS mi sporoči, kdaj imaš nov vnos in seveda TAKOJ letim gledat ;)

Glede na tvoj post bom pa rekla takole. Če boš takole gledala na stvari, potem je večina stvari, ki jih počnemo ”brezveze” Pa NI res! Vse kar počneš IMA vezo. Sploh če je pomembno tebi, tvojemu srcu.
In pomembno je tudi meni, ki te sploh ne poznam, pa se mi zdi, da te na nek način preko tvojega pisanja že vsaj malo poznam ;) Torej tista oznaka ne drži...sploh! :)

”You are the star, the dreamer, the creator of your destiny” :)

Sicer pa skušam živeti po dveh načelih
1. VEDNO ostane upanje
2. za dežjem vedno posije sonce ;)

Še tole...z jokom ni pa nič narobe. Pol zdravja je smeh. Kaj je pa druga polovica? JOK! :)

Zdej sm se pa razpisala ;)

moi said...

Kul definicija bloga ;)

Pa saj veš, da te beremo, samo včasih pač zmanjka besed, mislim -> včasih tvojim monologom ni kaj dodati ;)

moi

k o l i b r i said...

mene pa zanima, kaj boš s tem vezenjem? kaj bo nastalo? se bo kam prišilo? moram počakat še tedne na odgovor v obliki fotografije končnega izdelka? rrr.

čebula je zahrbtna.

McCrafty said...

no pa sil le snela vrečko z glave, drugače ti čebula ni bi prišla do živega :)

K said...

Ah, jaz sem pa mislila, da to polona uspe izvezt in sešit gledaje skozi eno samo luknjo z enim samim učem, pa so se mi že začeli neki hudi kompleksi oblikovat v glavi ...
Hudo dobro okno!

Maja said...

Veš kaj, jaz pa mislim takole: če uspeš človeku vsaj za sekundo pričarati nasmešek na obraz, potem si uspel, potem vse pisanje ni šlo v nič in ni vse samo bildanje ega!

matilda said...

Z solzami se izločajo toksini. Jaz neverjetno dosti jokam (očitno živim precej nezdravo;-)) ampak skrbim za redno čiščenje. Polona, se mi zdi da nisi pričakovala, da bo tvoj blog tak uspeh?!?! Je...ga sprijazni se, da je tvoj blog kot jutranja Lavazza, rogljiček in pucanje zobkovi. In ko te ni nam manjkaš.
In o smislu blogov lahko razmišljaš le 16 minut na mesec, o Bradu pa niti toliko, ker bi te Angelina prebutala in za kazen vzela v rejo tvoja dva mladička.

polonap said...

Matilda saj posvoje imaš prav, veš.

Ampak Anželina vseeno nastopa v peresno lahki kategoriji, jaz sem pa z leti vadbe prebila med težkokategornice....
Izid bi bil tesen.

vixi said...

Stupid? OK. Pathetic?! No way!
Seveda govorim o svojem življenju.

Se pa strinjam s Kolibri, šivaj hitreje bogtenimarad!