Tuesday, March 10, 2009


Pri vsemu temu važnjakarjenju in poziranju sem pozabila povedati glavno stvar: ideja sploh ni moja. Dobila sem jo v knjigi Alicie Paulson,


tiste bejbe, ki piše Posie Gets Cosyin pri njej sem dobila navdih za hišico z metrom.... ...V slikanici Klobuk gospoda Konstantina sem Petru Škerlu sunila design oken (namesto da bi s skicirko v roku hodila po Stari Ljubljani! Lena punca! Lena punca!)...
in v svoj zagovor lahko povem samo to, da sem šla v Mengeš sama po Filc.

9 comments:

Katja said...

Ej, super je! Darilo, ki dejansko ima svojo funkcijo in namen. :) Sem čist navdušena, ampak js po moje nisem tako potrpežljiva. :)

Maja said...

Saj ni važno! Važna je povezava inspiracij in super izvedba!!

Šolanje na domu-Waldorf said...

Ideja je že mogoče iz knjige, ampak tvoja verzija je meni bistveno bolj všeč. :)
Lp, Nataša.

matilda said...

Se strinjam z Bolho, v ponatisu bi morala biti tvoja hiška!
Tvoja izvedba je že nadgradnja ideje.

McCrafty /Klavdija said...

jp se strinjam, važna je izvedba in kako idejo potem dodelaš...bom jaz naslednjič od tebe vzela eno idejo in tudi jaz šla sama po filc :), do zdej mi ga je vedno kdo prinesel :)

Jana said...

Veš kaj Polona, konec koncev smotu, da si delimo..."v slogi je moč" sem enkrat slišala. Je pa res, da si ti posebno talentirana in natančna v nulo. Hišica je enkratna!!!

K said...

Neka posebna sorta lenobe, tale tvoja, da na koncu pridejo ven take zadeve.

Tanja said...

Uau kakšna nora ideja. Všeč mi je, da si projektu dodala kanček sebe. Kakpna je knjiga v kateri si našla to idejo? Jaz sem si jo že ogledovala, ampak nisem bila prepičana, če je to kar iščem. Želim si knjige kjer bi bili predstavljeni enostavni projekti, ki bi jh zmogla tudi jaz kot začetnica.

Bodi lepo!

huana said...

Malo sam pogledala tvoje prijašnje postove (ne malo,sve) i ostala fascinirana! Koje ideje,koja izvedba! Ma sve je prekrasno!Malo sam spora u čitanju slovenskog,al uglavnom sam sve razumjela.I mogu ti reć samo BRAVO! A za ovo kaj si posudila ideju,to nema veze,važno da istakneš od koga si to pokupila i da sebi ne pripisuješ pohvale za ideju. Sve je divno!