Sunday, March 1, 2009

Delam na strogo zaupnem projektu, katerega namen poznava samo jaz in Bill. Niti ostale vezilje iz The deadly embroidery assassination squad niso na tekočem. Če bi z vami delila kaj delam, ali komu je namenjeno, bi vas morala izslediti, enega za drugim in vas črtati s spiska.Ampak, ker smo že stari frendki, lahko povem, da so to ZAENKRAT vrata. Da se ne boste rabili pretvarjati: "hej P, bojda neke čedne hrčke vezeš". Niso hrčki. So vrata.Jaz namreč rada gledam Tv in vezem. Še posebej rada gledam dekliške filme, kot je recimo Kill Bill in vezem. Sanjarim o ljubki pleteni košarici, ki bi vsebovala moje vezenje, izbor najljubšega hladnega orožja in zalogo čokoladnih bombonov in bi me čakala ob vznožju kavča. Vem, da je to z vezenjem perverznejša skrivnost, kot če bi priznala, da me moj čedni Bedanec vsako noč za mezinec priveže k nogi postelje, ampak v takihle časih živimo.
.

Sicer pa, okusi so različni, kot je rekel moj dragi prijatelj Hatori Hanzo: "Funny, you like samurai swords... I like baseball."

5 comments:

Maja said...

Najprej: fajn, da si nazaj! Drugič: super, da si na sidebaru objavila "izgubljeno čtivo". Že prepisano in shranjeno! Sem te že mislila pocukat za rokav, za kakšen naslov, ker vidim, da te vlečejo podobne tematike:) Kar pa se tiče vezenja: Kill Bill je odlična nežna inspiracija za ženska dela:)

VIXI said...

Strinjam se, Kill Bill je vir navdiha za z ljubeznijo in strastjo prežeta dela. prav tako Natural born killers.

Glede na dobro znano vsebino zgoraj omenjenega, bom o vratih spraševala pri drugih virih in zelo previdno.

matilda said...

Le kaj bi lahko bila tale vratca?..?..? Kill Bill je mačje lulanje v primerjavi z tistim kurniškim kilerjem iz Zamenjan:-)Una bi se bala...tako pa...bom premišljevala o pravilnem odgovoru.

PolonaP said...

Matilda, Changelinga ne grem gledat, če mi plačaš, prav tako ne prestopim praga dvorane z Revolutionary roadom. Moja občutljiva duša se mora hraniti s filmi tipa: Happy-go-lucky. (krasen film. Ne odličen, ampak prijeten In inteligenten)

V Ljubljani imamo spet MESTNI KINO!!!!

Maja: me je skrbelo, da se bo Frišno počasneje odpiralo, ampak zaenkrat ni pritožb

Vixi: prebrisano!

Jana said...

Jaz pa sem ena od tistih, ki jo firbiec neskončno matra!!! Si jo kar zakuhala!!!!! Pa upam, da bo sfiniširano kmalu gor.