Monday, February 16, 2009

"Draga, ob priložnosti MOJEGA jubileja si ne nalagaj dela, šopek cvetja bo popolnoma zadoščal " (ES, ko je videla Brojevo darilo)


Projekt Little Bro je gotov:

Inspiracija in gradivo:
(brez Garya Oldmana, življenje nima prave kvalitete)

.


In detajli:

.


Helmet-head"I am the last of my kind"


.

PART TWOThe lord Black Vegetable... ups., Black Adder ; zgodnja leta:"Ruler of men, Ravisher of women, Slayer of kings - History here I come""To you Baldrick, the renaissance was just something that happened to other people wasn't it?""Oh, no! What a mad, blundering, incredibly handsome young nincompoop I've been!"(večina citatov je iz Black Adderja. Ker jih smatram za ponarodele, ne navajam avtorjev)

In kot dodatek še slovarček nenzanih besed:


blundering- kozle streljajoč


nincompoop- tepec

petit pois- svež, mlad, pomladanski grahek

13 comments:

matilda said...

Tole bi pa lahko na take ingliš čajne skodelice nalimala!

polonap said...

Darling Matilda, tole štejem za svoj dosedanji masterpiece in sem za razstavni prostor rezervirala vzhodno steno Sikstinske kapele.

si preživela vse teenajdžerske izbruhe (plus dejstvo da so prepričane da so pametnejše, bolj suhe, bolj stylish, bolj trendi in sploh bolj od nas ki nismo več fetusi?)

Tanja said...

Mislim halo. Tole je pa noro, noro, moro. Prava paša za oči. Kdaj bo naslednji cilkus?

Maja said...

Uuuuuuaaaaaaaaauuuuuu! Prav noro dobro! Pa še nasmejala si me - spet :)))

zmajkla said...

hm, sem že 2x komentirala, pa nič....neki mi ne gre najbolje.

zmajkla said...

Bravo jaz IT-jevka. Najprej sem porabila 1h za prijavo, potem pa še 2h za en beden komentar!
Občutek imam, da jeclam.
Skratka, tretjič:
Super blok! Bravo upravnica! ;)
Za vedno so mi ostale v spominu tolste ročice Primičeve Julije iz tvojega prispevka v OŠ. Vedela sem, da boš nekoč dobila Pulferja,..Pulcerja,..P....no tizga na P.
Hemingwey ti ne seže do kolen!
Go Loni, go Loni! :)

matilda said...

Ja valjda da Sikstinska...ampak prav gotovo boš v prodajnem kotičku kaj tudi potržila;-) Italijančki sicer padajo na kravate, pa šale in manšetne gumbe...ampak jaz tega gentelmana vztrajno videvam na takih smetanasto belih čajnih šalčkah:-)


Kar se pa bejbik tiče do od 5 popoldan pa do 21 zvečer imele maratonsko modno revijo (potem sem omagala) in nas fosile niso kaj prida šljivile (metuzalemi smo žal tam prisostovali absolutno proti lastni volji, na posebno željo slavljenke!?!?!) vendar so se kar nastavljale ko sem naokoli švigala s fotoaparatom. Na koncu sem pa še pristala v strokovni žiriji Debelortiškega Nekst Top Modela:-I
Kolikor se spoznam na te zadeve je bila najbolj vesela nona, ker je celoten trop našminkanih dvanajstletnic s trdimi modrčki in stopali v velikosti 40 prespalo pri njej na tleh. Nona in one so na isti valovni(mentalni) dolžini;-)Imeli so le en incident, ker ena od bejbik ni hotela spati v isti sobi kot pes (ker je nehigijenično!!!) Ker ob dveh ponoči ni mogla sama in peš domov je spala pač spala s psom. Nona je zakon.

polonap said...

BOOOOOOOOOOOJČiiiiiiiiiiii!!!!!!!!

mislim, hotela sem rečt Zmajklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

so, so , so nice slišat od tebe.

Thaaaaanks Maja in Tanja, nam nečimrnim blogarskim dušam ne paše nič bolj kot prijazna pohvala.

polonap said...

matilda,

na posebno željo slavljenke, v prevodu pomeni:
"Ljubica, če ne boš povabila tetke Matilde, ne boš dobila darila?"
ali "Ljubica, če ne boš povabila tetke Matilde, te bom razdedinila!"
ali si slučajno ta COOL teta s kero se veja važit? (mislim a obstajajo pričevanja da si flirtala z Orlandom Bloomom/Zac Efronom)????

Roberta said...

Hudooooo dobrooooo! Ful dobra ideja in izvedba... Black Adder rules! :)

matilda said...

Tetka Matilda je zeloooo dobra prijateljica matere, ki je en dan rojevala to frčafelo (in jo je na koncu prvi videl fotr, ker so mater omamili in razrezali)in, ko je ta razrezana mati lansko leto trdila, da je to zadnjič, da moramo biti garde dame, sem si mislila - jesss. In evo zlomka, dete si fullll želi, da bi bila mami tam (in mene prav posebej povabi...v stilu se vidimo v petek, a neeee), kar pomeni da potrebuje, da mama v temi - (specialnih efektov radi) prinese gorečotorto. In in kako naj jaz zdaj razrezani odrečem prijateljstvo (baje, da to pomeni zvestobo) in da se sama nažluka celega Kaberneta. A mala miška prefrigana je vsake pol ure pritekla in zaplahutala trepalnicama, našobila naglosirana usteca in rekla Hvaaaalaaa, za lep rojstni dan. Evo, to je resnica. Je pa prvič sama nakupila hrano in pijačo in jo postregla. Ok, vino za naju dve je pozabila, sem ga kupila jaz.

matilda said...

Sploh pa Orlando Bloom ni moj tip.

BojaMoja said...

:)))

Povej bratu, da mu ful paše kozja bradica :)))