Wednesday, January 28, 2009

maškarce. Drugi del.

V starih časih, ko me še niso vikali, ko sem še z idealizmom zrla na bodoče vzgojne procesem ki jih bom izvajala , sem se odločila, da bom dovzetne osebnosti svojih otrok zaščitila pred ogledom risank "Barbie v labodjem jezeru" in "Barbie in Motovilka v Labodjem jezeru" in "Barbie in Motovilka v labodjem jezeru v roza oblekci in princ v pajkicah!"



Another one bites the dust.



Sem sama, z mojimi nežnimi ročicami (in pištolo in poliuretansko peno in krep papirjem)
naredila tako Barbie Motovilko (z lasuljo vred, da ji nisem tlačila kape na glavo, ko sta šli v maškarce), kot tudi Barbie Aniko (verjetno je to tista iz Steklenega gradu ali pa Labodjega jezera, bi morala vprašati experta, ampak ne morem, ker je v šoli. Se uči abecedo)

(nadaljevanje prihodnič)

4 comments:

matilda said...

Barbie, kaj!?! Le kaj bi bilo brez Barbie...mojo prvo sem dobila pri 12 in posebna želja je bila, da mora imeti rjave lase in dodatno garderobo! Potem sem jo kaj hitro ostrigla "na punk" in zašila en par kolekcij in ji seveda zgradila in opremila njen superdruper bungalov (stene so bile knjige z barvno in tematsko usklajenimi naslovnicami in pohištvo - skrbno izbrani suvenirji, ki so jih nahrčkali moji tastari po stari Jugi)! Kako je bilo zabavno! Barbie je zakon!

VIXI said...

Ponavadi najdem kako "pametno" z komentar, zdaj sem pa malo brez besed in kar malo odvisna od tvojega bloga. Še dobro, da pišeš kar pogosto, drugače bi se mi zmešalo. Pa ne vem točno zakaj! Najbrž vem, samo jaz res ne znam vedno sebe razumet :)

Resno, prvi blog, ki me noro pritegne, kljub temu, da v njem veliko nastopajo otroci. Tako lepi otroci. V dobre odnose med mamami in hčerami sem prav zaljubljena. Verjetno bo krivo tudi to, da kljub zarečenemu kruhu s katerim se menda hraniš, še vedno si, kul mama.

PolonaP said...

o vixi, daj da te objamem.
To je pa lepo napisano.

Tanja said...

Polona, danes sem odkrila tvoj blog in ga že dodala na seznam rednega prebiranja. Tvoje slike so FENOMENALNE. Se že veselim novih.

Bodi lepo, Tanja