tag:blogger.com,1999:blog-1023735782537950555.post8194601540012693224..comments2024-01-17T00:12:46.753+01:00Comments on FRIŠNO NOVO JUTRO: PRIPRAVE NA VESELI DECEMBERPolonaPhttp://www.blogger.com/profile/16027996480259994344noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1023735782537950555.post-8285707676369733462010-11-23T14:15:32.792+01:002010-11-23T14:15:32.792+01:00"Živahne urice" je moj predlog.
p.s. ni..."Živahne urice" je moj predlog.<br /><br />p.s. nisem na FB niti na Žvrgolečem ptičku;)matildahttps://www.blogger.com/profile/06662290254628602146noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1023735782537950555.post-17986960993024967162010-11-23T14:11:41.728+01:002010-11-23T14:11:41.728+01:00eno žganje bom naredila s pili-pili čilijem. samo ...eno žganje bom naredila s pili-pili čilijem. samo ne vem še, a naj ga potem<br />a) sladkam<br />b)redčim z limono <br />c) redćim z vodo<br />D)poimenujem<br /> -ZA VOLA UBIT<br />ali <br />-ZA OD MRTVIH ZBUJATPolonaPhttps://www.blogger.com/profile/16027996480259994344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1023735782537950555.post-28355309570633517332010-11-23T14:04:14.588+01:002010-11-23T14:04:14.588+01:00poj pa le brigo na veselje, sej je simpl k pasulj,...poj pa le brigo na veselje, sej je simpl k pasulj, tale Kukr-Sambuko. <br />(matr tole fajn zveni... tko japonsk)<br />dva tednčka, pa ga maš. dej eno žlico janeža več pa se itak ne bo opazl da je šnopčk namest vodke. menda, da paše pri strežbi tud šnitka ingverja zraven, ampak tega nisem še probala...yemamayahttps://www.blogger.com/profile/05976272924091763444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1023735782537950555.post-5185755401401482352010-11-23T12:46:09.816+01:002010-11-23T12:46:09.816+01:00TOTALEN FEN OD JANEŽA!
prepričana sem da umetnost...TOTALEN FEN OD JANEŽA!<br /><br />prepričana sem da umetnost brez absintha ne bi bila to kar je in da poletje brez uzota ni zaresno poletje in da ga ni Pariza brez pastisaPolonaPhttps://www.blogger.com/profile/16027996480259994344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1023735782537950555.post-70499550955089615822010-11-23T10:57:53.565+01:002010-11-23T10:57:53.565+01:002-3 žlice zmetega zvezdastega janeža prekriješ z t...2-3 žlice zmetega zvezdastega janeža prekriješ z takole nekje pol litrčka alkohola, vodka je fajn, ker nima okusa, najbrž bi šlo tudi s šnopčkom, ampak je netestirano tako da ne dam roke v ogenj. In potem pustiš, da cela reč počiva takole kaka dva tedna(menda je fejst utrujena or what). Previdno odliješ da ne gre usedlina s tabo, ali še boljše, precediš skozi gosto cunjo ali filter papir. Dodaš sladkor po okusu, ampak ga mora bit kar precej, pol šalce do šalca, spet pustiš malo počivat, da se cuker stopi.občasno pretresaš. za 'tahitro' verzijo se da cuker stopit v šnopčku z BLAGIM segrevanjem (nočeš da gre alkohol ven, ne? kje bi bil sicer point?) et voila. jaz nisem blazen fen janeža, ampak ena od mojih BFF trdi da je vsaj tako fajn kot sambuka. Any help?yemamayahttps://www.blogger.com/profile/05976272924091763444noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1023735782537950555.post-84301101949400562322010-11-23T08:37:58.532+01:002010-11-23T08:37:58.532+01:00lepo prosim:
frisnonovojutro@siol.net
bom hvaležn...lepo prosim:<br />frisnonovojutro@siol.net<br /><br />bom hvaležnaPolonaPhttps://www.blogger.com/profile/16027996480259994344noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1023735782537950555.post-74526744000099157812010-11-23T08:28:31.198+01:002010-11-23T08:28:31.198+01:00Imam cel kup receptov zbranih z vseh vetrov. Lahko...Imam cel kup receptov zbranih z vseh vetrov. Lahko pošljem na mail.Anonymousnoreply@blogger.com